Το Μυστήριο του γάμου των Χριστοφόρου Jonker και Ζωής Gippeum Park

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, τελέστηκε το μυστήριο του γάμου των Χριστοφόρου Jonker και Ζωής Gippeum Park στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από τους Ιερείς π. Ρωμανό Kavchak και π. Αντώνιο Lim Jong-hoon. Ο γαμπρός είναι από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ζει στην Κορέα από το 2014. Ως μέλος του Καθεδρικού Ναού της Σεούλ, έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος αγγλικών στην κατασκήνωση της Μητρόπολης. Τα τελευταία τρία χρόνια (2019-2022), έμαθε ελληνικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ύστερα σπούδασε Ορθόδοξη Θεολογία (Master). Η νύφη μετά από πολυετή κατήχηση έλαβε το Άγιο Βάπτισμα και έγινε μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στις 24 Δεκεμβρίου 2020.

Ο π. Αντώνιος Lim, στο τέλος του Μυστηρίου απηύθηνε στους νεόνυμφους πατρικές νουθεσίες και μετέφερε τις ευλογίες και τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Αμβροσίου.

Στο μυστήριο η πλειονότητα των συμμετεχόντων ήσαν νέοι. Πρώτα πρώτα συμμετείχαν σχεδόν όλα τα μέλη του Συνδέσμου, αλλά και φίλοι και γνωστοί των νεονύμφων. Μετά το Μυστήριο όλοι παρακάθησαν στην αίθουσα του Ιεραποστολικού Κέντρου σε δεξίωση που παρέθεσαν οι νεόνυμφοι.

Αγαπητοί Χριστοφόρε και Ζωή, σας ευχόμαστε να ζήσετε και να δημιουργήσετε μια όμορφη Ορθόδοξη Χριστιανική οικογένεια γεμάτη με τις ευλογίες του Θεού!

Φωτογραφίες