Архіпастирський візит до парафії Святого Діонісія в Ульсані

У вихідні дні, 22 та 23 жовтня 2022 року, митрополит Корейський Амвросій у рамках своїх архіпастирських візитів відвідав разом з дияконом Іоанном Паком парафію святителя Діонісія у місті Ульсані. У суботу вдень парафіяни мали змогу обговорити з о. Іоанном духовні питання, а потім помолитися на Великій вечірні, після якої відбулася спільна вечеря.
У неділю після уставних богослужінь було організовано виїзд на природу. Парафіяни насолоджувалися чудовим осіннім пейзажем у поїздці красивими околицями міста. Різнобарвне листя дерев, тепла погода – все це створювало гармонійну та заспокійливу атмосферу і допомагало парафіянам зміцнити свою дружбу у Христі.
Після спільної трапези, яку жінки приготували з особливою турботою та любов’ю, владика провів бесіду під час якої обговорили потреби парафіян. Оскільки в Ульсані немає постійного священика, владика Амвросій запитав присутніх: «Яким ви хочете бачити вашого нового священика»? Наступні відповіді були засновані на духовних, а не на мирських умовах. Владика привітав усіх і просив продовжувати молитися, щоб Господь послав їм духовного пастиря, який дбав би про своїх духовних дітей з отцівською любов’ю та ніжністю, щоб привести їх у Царство Боже.

Фото