Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού από την έναρξη της Covid-19

Για πρώτη φορά από την έναρξη της COVID-19 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το φθινοπωρινό International Food Festival στον προαύλιο χώρο του καθεδρικού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκίσματα από την Κορέα, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Αμερική, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Σερβία. Επίσης τα μικρά παιδιά χάρηκαν τις ζωγραφιές στο μέτωπο τους (Face Painting), που προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει η Κύπρια ζωγράφος-αγιογράφος Μαρία Σάββα.

Αξίζουν πολλές και θερμές ευχαριστίες σε όσες και όσους εργάστηκαν με ζήλο και θυσίες επί πολλές ώρες από την προηγούμενη ημέρα για την προετοιμασία των εδεσμάτων, αλλά και για να τα σερβίρουν την Κυριακή στους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ιδιαιτέρως όμως οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους νέους και τις νέες της ομάδας του «Συνδέσμου» γιατί κουράστηκαν να στήσουν και να ξεστήσουν τις τέντες, να τοποθετήσουν και να μαζέψουν τα τραπέζια και τα καθίσματα, να προετοιμάσουν τα αναψυκτικά, τους καφέδες και τα λοιπά ροφήματα που πρόσφεραν με πολλή αγάπη στο κοινό, αλλά και να καθαρίσουν στο τέλος τον χώρο.

Το χαμόγελο στα πρόσωπα εργαζομένων και επισκεπτών, σε συνδυασμό με τον θαυμάσιο φθινοπωρινό καιρό δημιούργησαν μια εξαιρετικά χαρούμενη ατμόσφαιρα. Η χριστιανική ενότητα, η αγάπη και η συνεργασία μεταξύ των εθελοντών έκαναν για μια ακόμη φορά το θαύμα τους!

Φωτογραφίες