Перше престольне свято у новому храмі Успіння Пресвятої Богородиці у Чонджу

14 та 15 серпня 2022 року престольне свято вперше було відсвятковано у новозбудованому храмі у місті Чонджу.

Ми прославляємо  і висловлюємо безмежну подяку Господу та Його Пресвятій Матері  за завершення будівництва храму та культурного центру. Радість сповнила серця всіх присутніх.

Митрополит Корейський Амвросій очолив вечірні та утренні  богослужіння  у співслужінні священиків Олександра Хана, Іларіона Чон, Романа Кавчака та диякона Іоанна Пака.

Розділити цю радість із місцевими парафіянами прибули віряни  із Свято-Миколаївської парафії міста Сеул та з парафіх Благовіщення Пресвятої Богородиці міста Пусан. Більшість гостей були глибоко зворушені тим, що вперше побачили новий храм, а також були сповнені захопленням  і хвилюванням від проведення богослужіння.

Увечері на літії та вранці під час Божественної літургії згадувалися імена жертводавців та благодійників храму.

Після закінчення Божественної літургії навколо храму  відбулася хресний хід із  святою  іконою  Успіння Пресвятої Богородиці.
Як напередодні ввечері, так і в самий день свята, всі були запрошені на святкову трапезу в одному з приміщень культурного центру.

У всіх богослужбових зборах, а також під час вечері напередодні ввечері та обіду, що відбувся у день свята, акцент робився на проповіді Божественного Слова з коментарями до свята Успіння Пресвятої Богородиці та до духовного заповіту, залишеного Православній Церкві  Кореї покійним митрополитом Сотирієм.

Фотографії