Ένα ευλογημένο απόγευμα στην Ορθόδοξη Ενορία του Αγίου Διονυσίου στο Ulsan

Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη εποχή που γιορτάζουμε τον Χριστό, το Φως του Κόσμου, που έγινε άνθρωπος, ανανεώνοντας όλη τη Δημιουργία, ήταν μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε την Jihye Park (Ἀγγελική) στην οικογένεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022, η Αγγελική βαφτίστηκε στο Χριστό, έγινε νέο δημιούργημα και φωτίστηκε με το φως του Χριστού! Έλαβε στοργική υποστήριξη και ενθάρρυνση από τη νονά της, Πρεσβυτέρα Hwang Sin Sil (Χάρις). Μετά το μυστήριο της Βάπτισης, η Αγγελική έλαβε την πρώτη της θεία Κοινωνία, μετέχοντας στο Σώμα και το Αίμα του Χριστού και γεμίζοντας με τη ζωή του Χριστού.

Η γιορτή μας όμως δεν σταμάτησε εκεί! Στη συνέχεια η Αγγελική ενώθηκε με τον αγαπημένο της Στράτο Ρουσσουνέλο στο Μυστήριο του Γάμου. Αυτή η ανέλπιστα ζεστή μέρα του Ιανουαρίου, έφερε ζεστασιά στις καρδιές μας βλέποντας τον Στράτο και την Αγγελική να λαμβάνουν τα δαχτυλίδια τους, να στεφανώνονται και να πίνουν συμβολικά κρασί από το κοινό ποτήρι, ως ένδειξη της έναρξης της κοινής τους ζωής.

Τον Στράτο και την Αγγελική συνόδευσαν στην χαρά τους μέλη της οικογένειά τους, φίλοι και συνεργάτες τους, μαζί με πιστούς του Αγίου Διονυσίου. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στον πατέρα Ιερεμία Cho και την Πρεσβυτέρα Αναστάσια Park, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Chuncheon για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός μαζί μας.

Θερμά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά στον Στράτο και την Αγγελική! Είθε ο Κύριος να τους ευλογεί πάντα και να τους κάνει ευλογία για τους άλλους!

φωτογραφίες