No comments yet

Святкування дня святителя Миколая у Сеулі

День святого Миколая – престольне свято у кафедральному соборі Сеула – цього року, як і в попередні роки, було радісним та благодатним.
Святкування розпочалося в неділю, після завершення Божественної Літургії: перед відпустом митрополит Амвросій переніс ікону святителя Миколая і ковчег, що зберігається у вівтарі, з часткою мощей святого в центр собору. За традицією свята, після спільної церковної молитви діти отримали різноманітні подарунки від святого Миколая.
Після спільної трапези любові молодь собору та старші парафіяни брали участь у прибиранні храму та його території та в прикрашенні приміщень комплексу собору до свята Різдва Христового.
Напередодні свята після здійснення Великої вечірні з Літією митрополит звернувся до парафіян із проповіддю на тему: «Святі – найбільші благодійники людства». Після цього відбулася Хресна хода з іконою та мощами святителя Миколая навколо храму.
Вранці в день свята відслужили святкову Утреню та Божественну літургію. Після закінчення богослужіння всіх було запрошено до святкової трапези.

Фото