No comments yet

Перший міжнародний фестиваль їжі після початку пандемії COVID-19

Вперше після довгої перерви (пов’язаної з пандемією COVID-19) у неділю, 16 жовтня, на території кафедрального собору Святителя Миколая міста Сеула відбувся Осінній міжнародний фестиваль національних кухонь.
На ярмарку можна було скуштувати безліч смачних страв та солодощів, традиційних для національних кухонь Кореї, Греції, України, Португалії, Сербії, Росії, Америки, Бразилії та Білорусі.
Парафіяни храму преподобного Максима Грека приготували страви як традиційно популярні на ярмарку (млинці, вареники, пироги, торти, шашлик, домашні ковбаски), так і такі, які не завжди готувалися (солянка, компот, глінтвейн).
Окрім їжі та напоїв на ярмарку були представлені прикраси, сумки з авторським дизайном художниці Татьяни Шин, гаманці та інші вироби, зроблені руками парафіянок.
Кіпрська художниця Марія Саввас порадувала маленьких дітей своєю майстерністю розмальовки обличчя.
Заслуговують на велику подяку всі ті, хто самовіддано працював над приготуванням страв, а також над подачею їх для відвідувачів у день Фестивалю. Особлива подяка всім юнакам та дівчатам команди “Сіндесмос” за те, що вони встановлювали та збирали намети, розставляли та збирали столи та стільці, готували частування, каву та інші напої, які вони з любов’ю пропонували відвідувачам, а також прибирали територію наприкінці фестивалю.
Посмішки на обличчях волонтерів та відвідувачів ярмарку у поєднанні з чудовою осінньою погодою створили надзвичайно радісну атмосферу. Християнська єдність, любов та співпраця між волонтерами знову зробили диво!

Фото