No comments yet

Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου-Σεούλ

Κατά τη διάρκεια της τεσσαρακονθήμερης νηστείας των Χριστουγέννων, οι Ορθόδοξοι πιστοί προετοιμάστηκαν για τον εορτασμό της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με νηστεία, που ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου, καθώς και με την προσέλευσή τους στο Μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, Ορθόδοξοι Ουκρανοί που ζουν στην Κορέα γιόρτασαν τη μεγάλη αυτή εορτή με μια ειδική εκδήλωση που οργάνωσαν στην αίθουσα της ιεράς Μητροπόλεως με νηστίσιμα φαγητά για όλους τους παρεβρισκομένους και ακολούθησαν ύμνοι και άσματα χριστουγεννιάτικα που έψαλλαν μικροί και μεγάλοι στη γλώσσα τους.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου τελέστηκε ο Χριστουγεννιάτικος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου από τους π. Αντώνιο Woo, π. Ρωμανό Kavchak, π. Αντώνιο Lim, και τον Διάκονο Ιωάννη Park.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε το γεύμα της Αγάπης σε όλους τους παρεβρισκομένους οι οποίοι απόλαυσαν τη χορωδία του Ναού που έψαλλε παραδοσιακά κάλαντα. Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο «Άγιος Βασίλης» χαρίζοντας δώρα στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα μέλη της ομάδας ζευγαριών «Aquilas and Priscilla» του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν συνάντηση συζητώντας τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε καθώς και τα θέματα που θα τους απασχολήσουν κατά το νέο έτος.

φωτογραφίες

Saturday, December 24th

Sunday, December 25th

Aquilas and Priscilla year-end party