No comments yet

Φωτογραφίες : Το Πάσχα στην Κορέα

Και φέτος με την χάρη του Κυρίου μας σε όλες τις Ενορίες, αλλά και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, γιόρτασαν οι πιστοί την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα.

Ιδιαιτέρως στο φετινό Πάσχα η χαρά όλων ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους, γιατί λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19, τελέστηκαν όλες οι Ιερές Ακολουθίες με περισσότερους πιστούς, πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου εκτός των Ιερών Ναών, το δε Πάσχα, αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης, κατά τον οποίο η σχετική ευαγγελική περικοπή αναγνώστηκε σε πολλές γλώσσες, προσφέρθηκε σε όλους τους πιστούς πασχαλινό γεύμα.

Μεγάλη επίσης χαρά και συγκίνηση βίωσαν όσοι συμμετείχαν στις ομαδικές βαπτίσεις, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο του Λαζάρου και το Μεγάλo Σάββατο σε βαπτισματικές θείες Λειτουργίες.

Δόξα τω Θεώ για όλα αυτά. Είθε ο Αναστάς Κύριος να χαρίζει την Χάρη και την Ειρήνη Του σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως να προστατεύει τον δοκιμαζόμενο εκ του πολέμου Ουκρανικό λαό. Χριστός Ανέστη!

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Σεούλ :

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 

Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως, Gapyeong

Αποστόλου Παύλου, Incheon

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Busan

Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, Ulsan