No comments yet

Ο εορτασμός του Αγίου Διονυσίου στο Ουλσάν

Και φέτος, δια πρεσβειών του Αγίου Διονυσίου αρχιεπισκόπου Αιγίνης και την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η πανήγυρις του ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου, με την συμμετοχή αρκετών πιστών και κατηχουμένων.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος  πλαισιούμενος από τον εφημέριο της Ενορίας π. Χριστοφόρο Moore, και τoν διάκονο Γιοχάν Park.

Στα πλαίσια του εορτασμού οργανώθηκε ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά της Ενορίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε την συμμετοχή των παιδιών στις ιερές Ακολουθίες της εορτής, την ανάπτυξη θέματος γύρω από την Γέννηση του Χριστού με παρουσίαση και ανάλυση της εικόνας της Γεννήσεως, το άναμμα των καντηλιών του ιερού ναού ως προετοιμασία για τον Μεγάλο Εσπερινό της εορτής και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό των δένδρων και των αιθουσών.

Πριν από την Απόλυση της θείας Λειτουργίας έγινε δέηση περί απαλλαγής από τον κορωνοϊό και εν συνεχεία στην αίθουσα της Ενορίας προβλήθηκε βίντεο με την ζωή του Αγίου Διονυσίου, στο τέλος του οποίου μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Το μήνυμα της Εκκλησίας προς όλους, με αφορμή το αξιοθαύμαστο γεγονός της συγχωρήσεως από τον Άγιο Διονύσιο του φονιά του αδελφού του, ήταν να αποκτήσουμε το χάρισμα της συγχωρητικότητας, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπο του Θεού.    

φωτογραφίες