No comments yet

Ολοκληρώθηκε ο εξοπλισμός του ιερού ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Jeonju

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η μεταφορά με κοντέινερ από την Ελλάδα της μαρμάρινης Αγίας Τράπεζας και του ξυλόγλυπτου Πολυελαίου για τον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju.

Ο προϊστάμενος του ιερού ναού π. Ιλαρίων Jeong με μέλη της ενορίας, άνδρες και γυναίκες και νέους, ήταν από νωρίς το πρωί στον ναό για την παραλαβή του κοντέινερ. Από την Σεούλ ταξίδεψαν για τον ίδιο σκοπό ο Μητροπολίτης, ο π. Γιοχάν Park, ο Γρηγόριος Park, ο Ιγνάτιος Lim, o Ραφαέλ Lee και ο Βόρις Lim.

Όλοι εργάστηκαν φιλότιμα και υποδειγματικό μέχρι το βράδυ στις 8:30 προκειμένου να ολοκληρωθεί η δύσκολη εργασία της τοποθέτησης της Αγίας Τραπέζης στο Ιερό Βήμα, αλλά και να γίνει η συναρμολόγηση και το κρέμασμα του Πολυελαίου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο και δικαίωσε τους κόπους όλων.

Είθε ο Κύριος, δια πρεσβειών της Θεοτόκου, να ευλογεί όλους όσοι συνέβαλαν οικονομικά στα έξοδα κατασκευής και μεταφοράς από την Ελλάδα στην Κορέα της Αγίας Τραπέζης και του Πολυελαίου. Σε όλους ανήκουν οι θερμότερες των ευχαριστιών μας.

Φωτογραφίες