No comments yet

Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία του Αγίου Διονυσίου στο Ulsan

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου, ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος στα πλαίσια των ποιμαντορικών του επισκέψεων μαζί με τον διάκονο Γιοχάν Park επισκέφτηκαν την ενορία του Αγίου Διονυσίου στην πόλη Ulsan. Το απόγευμα του Σαββάτου, οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πνευματικά θέματα με τον διάκονο Γιοχάν και κατόπιν να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Εσπερινό και στο δείπνο της αγάπης.

Την Κυριακή, μετά τον Όρθρο και την θεία Λειτουργία, όλα τα μέλη της ενορίας απόλαυσαν το πλούσιο φθινοπωρινό τοπίο σε μια εξόρμηση στα όμορφα προάστια της πόλης. Πέρασαν στιγμές ψυχικής γαλήνης απολαμβάνοντας τον ζεστό φθινοπωρικό καιρό, την πολύχρωμη φύση και την εν Χριστώ φιλία τους. Μετά το κοινό γεύμα, που με πολλή αγάπη και κόπο ετοίμασαν οι γυναίκες ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Επειδή η Ενορία δεν έχει μόνιμο ιερέα ο Επίσκοπος τους έθεσε το εξής ερώτημα προς συζήτηση: «Πώς θέλετε να είναι ο καινούργιος ιερέας σας»; Οι απαντήσεις που δόθηκαν από όλους ήταν βασισμένες σε πνευματικά και όχι κοσμικά κριτήρια. Ο Επίσκοπος συνεχάρη όλους και τους παρεκάλεσε να συνεχίζουν να προσεύχονται ώστε ο Κύριος να τους στείλει έναν πνευματικό ποιμένα με πατρική αγάπη και στοργή, για να τους οδηγήσει στην Βασιλεία του Θεού.

Φωτογραφίες