No comments yet

Επίσκεψη πιστών από το Ulsan στη Seoul

Το Ψυχοσάββατο 3 Ιουνίου η οικογένεια του αειμνήστου π. Παύλου Kwon και πιστοί από την Ενορία του Αγίου Διονυσίου στο Ulsan ταξίδεψαν στην Seoul για να επισκευθούν τον τάφο του π. Παύλου στο Ορθόδοξο Κοιμητήριο στην περιοχή Paju και να τελέσουν μνημόσυνο. Στον Κοιμητήριο συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Κορέας π. Αμβρόσιο, τον διευθυντή του OCMC στην Αμερική π. Martin Ritsi, που συνέπεσε να βρίσκεται τις μέρες αυτές στην εν Κορέᾳ Εκκλησία μας, και τον Ιεροδιάκονο Γιοχάν Park.

Μετά το μνημόσυνο στον τάφο όλοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου, που είναι αφιερωμένος στην Ανάσταση του Χριστού. Εκεί ο Μητροπολίτης τους εξήγησε τις ωραίες αγιογραφίες που έχουν ως θέμα την Ανάσταση του Χριστού και τα θαύματα του Χριστού στον Λάζαρο, στην κόρη του Ιαείρου και στον γιο της χήρας της Ναΐν.

Μετά το Κοιμητήριο οι πιστοί από το Ulsan επισκέφθηκαν το Μοναστήρι μας στο Gapyeong για να συναντήσουν και να λάβουν την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Πισιδίας π. Σωτηρίου, αλλά και να δουν την Έκθεση Βυζαντινών Εικόνων.

Το βράδι κατέλυσαν στην Σεούλ και την επομένη μετά τις Ακολουθίες του Όρθρου, της Θ. Λειτουργίας και του Εσπερινού της Γονυκλισίας, και το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Seoul επέστρεψαν στο Ulsan.

Photos