No comments yet

Διήμερο Νεολαίας στο Ulsan

Το σαββατοκύριακο 27­ και 28 Μαΐου, με την ευκαιρία του 40νθήμερου Mνημοσύνου του π. αειμνήστου π. Παύλου Kwon, πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ulsan η συνάντηση νεολαίας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας (Korean Syndesmos) με την συμμετοχή νέων από τις ενορίες Seoul, Incheon, Busan και Ulsan.

Το κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν «Η ευθύνη των νέων για την Εκκλησία». Κατά την διάρκεια των εισηγήσεων και των συζητήσεων που ακολούθησαν, δόθηκε η δυνατότητα να διατυπωθούν σκέψεις και προτάσεις για το πώς πρέπει οι νέοι και οι νέες του Συνδέσμου να εργασθούν για την περαιτέρω γνωριμία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην κορεατική κοινωνία και τι μπορεί ο καθένας προσωπικά να κάνει για την πρόοδο της εν Κορέᾳ Εκκλησίας στο μέλλον. Επίσης συζητήθηκαν πρακτικά θέματα για την καλύτερη οργάνωση της θερινής Κατασκήνωσης της Μητροπόλεως στο Chuncheon.

Όσοι έλαβαν μέρος στο διήμερο συμμετείχαν και στις λατρευτικές ευκαιρίες του Σαββάτου (Μ. Εσπερινός και Απόδειπνο) και της Κυριακής (Όρθρος, θ. Λειτουργία και Μνημόσυνο).

Την φιλοξενία των μελών του Συνδέσμου το διήμερο ανέλαβαν με μεγάλη προθυμία οι πιστοί της Ενορίας του Αγίου Διονυσίου Ulsan, προς τους οποίους όλοι εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους.